detector.media
27.12.2006 19:33
Кабінет міністрів заперечує свою причетність до поширення рекомендацій для ЗМІ

Увечері 27 грудня  прес-служба Кабміну поширила заяву, в якій ідеться про непричетність КМУ до певних документів із рекомендаціями щодо висвітлення роботи уряду, які поширюються редакціями ЗМІ. Водночас, прес-служба не посилається ані на конкретні повідомлення про «нові темники», ані на ЗМІ, в яких вони були виявлені. Наводимо текст заяви:

 

Заява Прес-служби Кабінету Міністрів України

 

В окремих редакціях засобів масової інформації зявилися інформаційні матеріали з нібито рекомендаціями щодо висвітлення роботи Уряду.

 

Прес-служба Кабінету Міністрів офіційно заявляє, що ані Уряд, ані його прес-служба не мають жодного відношення до виготовлення і розповсюдження таких матеріалів.

Взагалі, це явище Прес-служба розцінює як відверту провокацію, що ставить за мету спробу дискредитувати діяльність Уряду.

 

У своїй роботі Кабінет Міністрів неухильно дотримується норм Конституції і законів України, принципів прозорості, свободи слова і відкритого доступу журналістів до інформації.

 

Прес-служба Уряду звертається до працівників ЗМІ з проханням не реагувати на жодні «інформаційні матеріали» та повідомляти про будь-які факти тиску на журналістів і втручання в редакційну політику з метою скерування подібних звернень до правоохоронних органів.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY