detector.media
30.11.2006 13:29
Розгляд справи «Черновецький проти Заманського і Ткачука» відклали до 20 грудня

29 листопада Печерський місцевий суд продовжив засідання у справі, порушеній мером Києва Леонідом Черновецьким проти двох журналістів Володимира Заманського та Валерія Ткачука, а також проти ТК "Київ".

Як повідомляє сайт "КИЯНИ", Розпочавшись о 10 годині ранку, засідання тут же й закінчилося. Позивач Черновецький, якого суд викликав повісткою, на засідання не з’явився – вже вдруге. Так само вдруге не з’явився й представник позивача. В надісланій до суду заяві він написав, що зайнятий в іншому судовому процесі і через те прийти не зможе. Відповідачі цю заяву розцінили як неповагу до суду.

Після цього суддя Карабань оголосив перерву до 20 грудня.

Після засідання відповідач Валерій Ткачук заявив, що має намір просити суд, аби той зобов’язав його і Заманського провести на телеканалі "Київ" передачу, в якій взяли б участь учасники судового процесу, у тому числі й позивач Черновецький.

Приводом для конфлікту стала передача Заманського, де за круглим столом йшлося про діяльність "Благословенного Посольства Божого для всіх народів", керованого громадянином Нігерії Сандеєм Аделаджою. Після цього Черновецький звинуватив обох журналістів і канал в розпалюванні міжрелігійної ворожнечі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY