detector.media
29.11.2006 18:53
«Краще не брехати»: Вересень, Борсюк і Соболєв 1 грудня говоритимуть про невідворотність тиску та його прийоми у Таврійському національному університеті м. Сімферополь
Незалежний журналіст Микола Вересень, ведучий 1+1 Анатолій Борсюк та ведучий «5 каналу» Єгор Соболєв проведуть дві лекції « Хто і навіщо намагається впровадити цензуру або підкупити медіа?” і “Як впроваджується цензура та замовна журналістика? Прийоми тиску» у Таврійському національному університеті м. Сімферополь.

Лекція відбудеться 1 грудня о 9.40 в м. Сімферополь, проспект Вернадського 2, Кримський Науковий Центр, Національна Академія Наук. 

Вхід вільний.

Лекція є частиною журналістської ініціативи «Краще не брехати», у рамках якої відомі журналісти передають студентам шести журналістських ВНЗів розуміння небезпек, які несуть замовна журналістика та цензура для їхніх майбутніх кар’єр, а також вчать боротися з цими явищами.

Організатором ініціативи «Краще не брехати» є громадська організація «За професійну журналістику» спільно з Незалежною медіа-профспілкою України, Комісією з журналістської етики, «Детектор медіаю» і Національною асоціацією мовників.

Фінансову допомогу ініціативі надав фонд «Відродження».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY