detector.media
22.11.2006 14:43
Сьогодні Нацрада затвердила перелік обов’язкових програм у регіонах та нагородила грамотою телекомпанію ВМС України «Бриз»
На сьогоднішньому засіданні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення затвердила перелік програм, що є обов’язковими для включення до складу універсальної послуги в АР Крим, Рівненській, Черкаській, Київській, Вінницькій, Дніпропетровській областях.
Про це повідомила сьогодні прес-служба Нацради.
Крім того були розглянуті питання, зокрема, про державну реєстрацію ТОВ „Агенство „Медіа-Стиль-АС” (м. Сімферополь), ТОВ „Телерадіокомпанія „Разом” (м. Київ), ТОВ „Торсат” (м. Київ), а також ухвалені рішення про переоформлення та видачу ліцензій низці телерадіоорганізацій.
Також було затверджено Методику розрахунків розмірів ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги.
З нагоди 10-ї річниці з дня заснування телекомпанії Військово-морських сил України „Бриз”, (м. Севастополь), ухвалене рішення про нагородження цієї ТРО Почесною грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY