detector.media
13.11.2006 11:42
Подовжено термін висунення творів на премію імені Вячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики
До дня народження видатного громадського та політичного діяча В’ячеслава Чорновола – 24 грудня, починаючи з 2004 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2003 року № 979 «Про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики» щорічно присуджується премія у розмірі двох тисяч гривень. ЇЇ отримують автори нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.
Премія присуджується Комітетом, який створений і діє на громадських засадах, до складу якого входять представники Держкомтелерадіо, Мінкультури, Національної спілки журналістів України та інших творчих спілок.
Комітет з премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики на засіданні 9 листопада 2006 р. продовжив термін висунення творів до 10 грудня 2006 року.
Відповідно до Положення про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики на здобуття Премії можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.
Одна і та ж кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двох і більше творів. Повторно Премія може присуджуватися за наявності нових визначних досягнень у галізу журналістики, але не раніше як через п’ять років після попереднього присудження.
Премія може бути присуджена громадянам України, іноземцям та особам без громадянства.
На здобуття Премії щорічно подаються:
клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).
Днем висунення твору на здобуття Премії вважається день подачі документів.
Зазначені матеріали надсилаються на адресу:
01001, м.Київ, вул. Прорізна, 2. Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою: На здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY