detector.media
07.11.2006 15:22
Краще не брехати»: Вересень, Швець і Соболєв 8 листопада говоритимуть про наслідки цензури та замовної журналістики і способи боротьби з нею у Черкаському національному університеті

Незалежний журналіст Микола Вересень, спеціальний кореспондент ТСН 1+1 Сергій Швець та ведучий «5 каналу» Єгор Соболєв проведуть лекції «До чого нечесна журналістика приведе ваших глядачів, вас і вашу професію? Як відрізнити цензуру від редакційної правки? Які способи відстоювати свободу?» у Черкаському національному університеті.

 Лекція відбудеться 8 листопада о 9.40 за адресою бульвар Шевченка, 81 у конференц-залі (2 поверх).
Також Вересень, Швець і Соболєв візьмуть участь у засіданні Черкаського Медіа клубу, що відбудеться в цьому ж місці з 14.30 до 16.00.

 Вхід вільний.
 Лекція є частиною журналістської ініціативи «Краще не брехати», у рамках якої відомі журналісти передають студентам шести журналістських ВНЗів розуміння небезпек, які несуть замовна журналістика та цензура для їхніх майбутніх кар’єр, а також вчать боротися з цими явищами.
 Організатором ініціативи «Краще не брехати» є громадська організація «За професійну журналістику» спільно з Незалежною медіа-профспілкою України, Комісією з журналістської етики, «Детектор медіаю» і Національною асоціацією мовників.
 Фінансову допомогу ініціативі надав фонд «Відродження».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY