detector.media
02.11.2006 17:23
ЗМІ у Черкасах мляво висвітлюють кампанію до виборів міського голови
Засоби масової інформації у Черкасах надзвичайно мляво висвітлюють кампанію до майбутніх виборів міського голови. Такий висновок представників моніторингового комітету "Рівність можливостей".

Основною причиною байдужості медіа спостерігачі називають недосконале виборче законодавство. Адже, за законом, будь-яке згадування призвіща кандидата вважається агітацією, яка має бути офіційно проплачена з передвиборного фонду. Тому деякі учасники перегонів віддають перевагу брудним піар-технологіям - зокрема агітаційним листівкам без вихідних данних, - твердять у комітеті "Рівність можливостей". На місцевому телебаченні ж показують переважно чинного виконувача обов"язків міського голови - Анатолія Каленчука. Вибори міського голови у Черкассах мають відбутися 5 листопада. Попереднє голосування було зірване через те, що виборцям не видали бюлетені.

Олександр Чекмишев, голова комітету "Рівність можливостей": "Виконуйчий обов'язків міського голови пан Каленчук він здебільшого з'являється як на телеекранах так і в пресі в якості саме виконання їм своїх посадових обов'язків. Ми навіть констатували, якби кампанія вілась активніше, тобто сама кампанія велась активніше, то можна було б говорити про певні зловживання службовим становищем чи навтіь застосування адмінресурсу."
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY