detector.media
11.10.2006 18:27
12 жовтня у Києві та 13 – у Львові пройдуть лекції в рамках ініціативи «Краще не брехати»

12 жовтня 2006 року шеф-редактор «К1» Іларіон Павлюк, спеціальний кореспондент ТСН каналу «1+1» Сергій Швець та ведучий «5 каналу» Єгор Соболєв проведуть лекцію «Що означає чесна журналістика? Як забезпечити точність та неупередженість інформації?» у Київському інституті журналістики. 

 

Лекція відбудеться 12 жовтня о 12:30 в аудиторії №123.  

 

13 жовтня у Львові незалежний медіа-консультант Євген Глібовицький, перший головний редактор «Львівської газети» Олег Онисько та ведучий «5 каналу» Єгор Соболєв проведуть дві лекції «До чого нечесна журналістика приведе ваших глядачів, вас і вашу професію? У чому місія журналістики?» у Львівському національному університеті. 

 

Лекції почнуться 13 жовтня о 10:10 в аудиторії №350.  

 

Вхід вільний. 

 

Лекції є частиною журналістської ініціативи «Краще не брехати», у рамках якої відомі журналісти передають студентам шести журналістських ВУЗів розуміння небезпек, які несуть замовна журналістика та цензура для їхніх майбутніх кар’єр, а також вчать боротися з цими явищами. 

 

Організатором ініціативи «Краще не брехати» є громадська організація «За професійну журналістику» спільно з Незалежною медіа-профспілкою України, Комісією з журналістської етики, «Детектор медіаю» і Національною асоціацією мовників. 

 

Фінансову допомогу ініціативі надав фонд «Відродження». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY