detector.media
22.09.2006 13:16
Нацрада проводить тренінги щодо запровадження норм законодавства України у сфері електронних ЗМІ

Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення  за підтримки  Координатора проектів ОБСЄ в Україні,  ГО  „Інтерньюз-Україна” та International media support  з 20 по 23 вересня  проводяться тренінги для тренерів „Школа підвищення кваліфікації працівників Національної ради з питань телебачення і радіомовлення”.

Вже відбулись семінарські заняття на теми: „Закон України „Про телебачення і радіомовлення” та практика його застосування”, „Законодавче регулювання відносин з авторського права та суміжних прав у галузі ТРО”, „Дистриб’юція”, „Практика присутності в кабельних мережах у Європі” та ін.

Сьогодні в рамках тренінгів у приміщенні Національної ради відбувся  Круглий стіл на тему: „Колізії у  застосуванні окремих норм Закону України „Про телебачення і радіомовлення”.

В роботі Круглого столу взяли участь і виступили: голова Національної ради Віталій Шевченко, заступник голови Національної ради Ігор Курус, член Національної ради Віктор Понеділко,  голова відділу питань демократизації, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Мортен Енберг, виконавчий директор та голова правління Міжнародної Громадської Організації „Інтерньюз-Україна” Костянтин Квурт.

До обговорення актуальної теми долучились запрошені  керівники телерадіоорганізацій,  юристи.

 23 вересня, заплановано навчання на теми: „Практика застосування Законів України „Про рекламу”, „Про захист прав споживачів”, „Проведення моніторингу та перевірок відповідно до вимог Закону України „Про телебачення і радіомовлення” та „Інструкції Національної ради про порядок здійснення перевірок ТРО України”.


     «Детектор медіа» за  інформацією прес-служби Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY