detector.media
21.09.2006 10:15
На "Кіношоці" покажуть українське кіно

В Анапі відкрився XV фестиваль кіно країн СНД і Балтії. За головний приз "Кіношоку" боротимуться два українських фільми: "Хеппіпіпл" і "Orange Love".

До програми конкурсу повнометражних художніх фільмів увійшло 11 картин кінематографістів з Росії, Вірменії, Казахстану, Литви, Таджикистану, Узбекистану, України та Естонії.

Україну представляють стрічки "Хеппіпіпл" Олександра Шапіро і "Orange Love" Алана Бадоєва. Обидва фільми вже йшли на екранах кінотеатрів України, а також брали участь у кількох кінофестивалях.

У рамках фестивалю пройде ще чотири конкурси - короткометражних фільмів, повнометражних фільмів, знятих у цифровому форматі, повнометражних ігрових телефільмів, а також конкурс дитячого кіно.

Членами журі ювілейного кінофестивалю стали діячі мистецтва, які очолювали журі фестивалю у попередні роки. Серед них - режисери Роман Віктюк і Анатолій Васильєв, мистецтвознавець Станіслав Бєлза, письменник Віктор Єрофеєв, артист балету Володимир Васильєв, продюсер Володимир Досталь та інші. Журі очолює колишній міністр кінематографії РФ кінознавець Армен Медведєв.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY