detector.media
07.09.2006 14:26
Кампанія «Без наркотиків краще» припинена завчасно

Рекламна кампанія «Без наркотиків краще» припинена до її завершення, а її організатори вибачилися перед людьми, яких вона могла образити (йдеться про рекламні постери, розміщені в Києві і деяких регіонах України, на яких зображені білі написи на чорному фоні «МАМА ЧОМУ Я УРОД» і «МАМА ЧОМУ Я ПОМЕР», з підписом внизу «У наркоманів не буває здорових дітей» - УНІАН).

Про це заявив голова Координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко на прес-конференції в агентстві УНІАН.

«Протягом тижня будуть зняті останні постери. Ця реклама була направлена на тих, хто міг спробувати наркотики, а не на наркозалежних людей. І для нас стало несподіванкою, що ми не врахували цієї вразливої групи. У нас була позитивна ідея – примусити людей задуматися над проблемою наркотиків», - сказав А. Біденко.

У свою чергу виконавчий директор Всеукраїнської асоціації зниження шкоди Ігор Камінник повідомив, що передчасне припинення кампанії стало результатом переговорів. «Соціальна реклама – це процес і кампанія, яка не може обмежуватися двома біг-бордами. Це процес, який вимагає уважного підходу до вразливих груп людей. Організатори кампанії не врахували, що ця реклама може зачепити конкретних людей і сім’ї», - пояснив він.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY