detector.media
29.08.2006 14:29
Журналісту «Вечірнього Василькова» Ігореві Мосийчуку відмовили у порушенні кримінальної справи

Головному редактору Васильківської газети «Вечірній Васильків» Ігору Мосийчуку міліція відмовила у порушені кримінальної справи за фактом побиття, аргументуючи це відсутністю складу злочину.

У Васильківській районній лікарні видали медичну довідку про те що під час бійки журналіст був у стані алкогольного сп’яніння. Аналізи, на основі яких була зроблена медична довідка, були взяті через два дні після побиття. Потерпілий звернувся у київську лабораторію, де йому була видана довідка про те, що аналізи зроблені запізно і тому не можуть відображати стану пацієнта на момент побиття.

За словами потерпілого цю медичну довідку зараз поширюють серед населення Василькова, розкидаючи її по поштовим скринькам. Також журналіст повідомив, що він ще не бачив матеріалів справи, оскільки правоохоронні органи відмовляються їх надати.

Ігор Мосийчук оскаржує в районному суді Василькова рішення міліції про відмову в порушенні кримінальної справи.

Нагадаємо, що 14 серпня у місті Василькові був жорстоко побитий головний редактор газети «Вечірній Васильків» Ігор Мосийчук. Слідством встановлені особи, що напали на журналіста це два жителі Василькова, один з яких був уже тричі судимий, а інший один раз. У цей час журналіст працював над журналістським розслідуванням, фігурантами якого були депутати Васильківської районної ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY