detector.media
15.08.2006 15:28
У Чернігові напали на журналіста

Як повідомляє інтернет-видання "Майдан", у Чернігові напали на кореспондента однієї з обласних газет. Він пізно ввечері повертався додому з дачі - чекав на зупинці тролейбуса, аби добратися в Чернігів.

Через деякий час на зупинку прийшли двоє чоловіків, які були напідпитку. Один із них підійшов до журналіста, намагаючись зав'язати розмову. Кореспондент став уникати розмови і конфлікту, який назрівав. Але цей чоловік голосно, на всю зупинку, де перебували й інші громадяни, обізвав журналіста маніяком, намагаючись перевірити вміст сумки кореспондента. 

Тоді невідомий схопив палку і накинувся на журналіста, намагаючись вирвати сумку з рук. Журналіст захищався, але, отримавши кілька ударів палкою по голові, на деякий час знепритомнів, а коли прийшов до тями, утік від зловмисника, забігши до тролейбуса. Пасажири викликали міліцію.

Зловмисник (ним виявився житель Старого Білоуса) забрав сумку журналіста з мобільним телефоном, диктофоном та іншими речами. Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Журналіст потрапив до лікарні з діагнозом "струс мозку".

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY