detector.media
18.07.2006 10:00
У Нацраді України відбулася зустріч голови Нацради з медіа-юристами

17 липня  в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулася зустріч голови Національної ради Віталія Шевченка з медіа-юристами Міжнародної літньої школи медіа-права, яку представив директор громадської організації „Інститут Медіа Права” Тарас Шевченко.
Учасники зустрічі - юристи з України, Росії, Білорусі, Молдови, Грузії, Азербайджану, Киргизії, Казахстану, Таджикистану.

Віталій Шевченко розповів про структуру, повноваження Національної ради та завдання, які вона вирішує на нинішньому етапі. Зокрема, він наголосив на тому, що  зараз  для ефірного  телемовлення в Україні задіяно 2500 телеканалів.

Національною радою нинішньої каденції видано 453 ліцензії на право мовлення. На сьогодні в Україні діють  понад 1300 телерадіоорганізацій. Середньодобовий обсяг мовлення  в 2005 році становив 10 620 годин на добу. Нинішнього року він може  перевершити  11 000 годин на добу.

В зустрічі також взяли участь  директор департаменту контрольно-аналітичної роботи Національної ради  Сергій Крушановський та начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Національної ради Микола Гриценко, які в свою чергу ознайомили присутніх з особливістю діяльності своїх підрозділів.
Учасникам зустрічі було презентовано оновлений сайт Національної ради та офіційне видання „Вісник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення”,  надано вичерпні відповіді на поставлені запитання.

"Детектор медіа" за повідомленням Нацради з питань телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY