detector.media
13.07.2006 17:38
Регіонал, що побив журналіста, імітував вибачення

Депутат Партії регіонів Олег Калашніков вибачився перед журналістами каналу СТБ, а також перед лідером Регіонів Віктором Януковичем за свою поведінку.

"Я прислухаюся до вас і виношу глибоке вибачення журналістам, які були введені в оману (стосовно інциденту з каналом СТБ)", - заявив він.

"Події, про які говорять ЗМІ, є провокацією. Напевно, комусь не подобається моя активна позиція як громадянина", - зазначив Калашніков.

"Я хочу вибачитися перед однопартійцями, лідером Партії регіонів Віктором Федоровичем Януковичем, що остання провокація викликала в них почуття, через які я змушений стояти перед вами", - сказав депутат.

Він зазначив, що своїми діями хотів одного – "максимально консолідувати українське суспільство".

Калашніков звернувся до журналістів: "Я ціную вашу працю і зроблю все, щоб свобода слова була в Україні".

Свою заяву депутат виголосив в присутності одного з лідерів Партії регіонів Євгена Кушнарьова, який заявив, що після цього "інцидент є вичерпаним".

Він додав, що Партія регіонів займатиметься утвердженням свободи слова в Україні.

Калашніков вирішив принести свої вибачення на фоні відомої картини в кулуарах парламенту, на якій зображені депутати, що несуть прапор України.

В свою чергу журналістка Маргарита Ситник сказала, що не вважає заяву Калашнікова вибаченням: "Ми не сприймаємо цих слів. Хіба це можна вважати вибаченнями?".

Ситник повідомила, що перед цим вона давала свідчення у прокуратурі, вимагаючи порушення проти Калашнікова кримінальної справи за перешкоджання діяльності журналіста.

"Ми вимагаємо, щоб він був позбавлений депутатського мандату", - додала вона.

Журналістка також повідомила, що їй не повернули касету, конфісковану Калашніковим.

"Де знаходиться ця касета – невідомо. З неофіційних розмов з членами Партії регіонів я знаю, що касету знищено", - додала вона.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY