detector.media
06.07.2006 13:08
У Луганську розпочався суд над підозрюваними у вбивстві Александрова

У Луганську розпочався суд над членами організованого злочинного угруповання, яких підозрюють у вбивстві журналіста Ігоря Александрова. Підсудних 12-ро, двоє з них раніше були засуджені. Обвинувачення закидає підсудним 512 епізодів, серед яких і вбивство Александрова. Серед жертв угруповання також колишні подільники підсудних. Керівником угруповання вважають Олександра Рибака, що керував фірмою "Укрліга" у Слов'янську.

Рибаку загрожує довічне ув'язнення. На лаві підсудних також молодший брат Рибака та ще двоє підсудних, яких вважають безпосередніми виконавцями вбивства Александрова. Замовником прокурор вважає самого Рибака.

3 липня виповнилось 5 років з часу, коли Ігоря Александрова забили бейсбольними битами. Обвинувачення наполягає, що вбивство журналіста пов'язане з професійною діяльністю.

Зараз зачитують вирок. У ході засідання, що тривало кілька місяців, підсудні то визнавали свою провину, то відмовлялись від показань. Прокурор вимагає доволі суворі вироки.

Спочатку у вбивстві журналіста звинуватили безробітного Юрія Вередюка, однак суд виправдав його. Пізніше Вередюк помер за загадкових обставин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY