detector.media
05.07.2006 12:21
Австралійський прем'єр вимагає закрити реаліті-шоу "Великий брат"

Прем'єр-міністр Австралії Джон Говард виступив із закликом закрити місцевий варіант популярного реаліті-шоу "Великий Брат", повідомляє британська телерадіомовна корпорація BBC.

Як повідомляється, приводом для виступу стали підозри, що одна з учасниць програми була зґвалтована двома учасниками. Продюсери програми передали відеозаписи поліції, після чого двоє учасників шоу залишили його, хоча і не були ні в чому звинувачені. "Сьогодні у нас є прекрасна можливість забрати цю дурну програму з ефіру", - заявив Говард, відзначивши, що це "лише питання гарного смаку".

У той же час канал Network Ten , який транслює австралійську версію "Великого Брата" заявив, що шоу відповідає всім телевізійним стандартам, а двоє учасників були вилучені з програми за порушення правил поведінки.

Відеозапис інциденту не було випущено в ефір, а представники поліції заявили, що основ для розслідування інциденту немає, тому що скарг від нібито постраждалої учасниці шоу не надходило.

Реаліті-шоу "Великий Брат" вперше з'явилося в телеефірі в Нідерландах у 1999 році і швидко завоювало величезну популярність, після чого права на нього придбали телекомпанії з безлічі країн світу.
Інститут Масової Інформації з посиланням на Лента.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY