detector.media
04.07.2006 15:42
В "Артеку" розпочинається Міжнародний дитячий кінофестиваль

Міжнародний дитячий центр "Артек" (Крим) спільно з Фондом пропаганди дитячого кіномистецтва "Кіногром" (Москва, Росія) проводить XIV Міжнародний дитячий кінофестиваль "Артек". Повідомляе Інститут Масової Інформації з посиланням на Кореспондент.

Як повідомили у прес-службі Міжнародного дитячого центру, впродовж тижня в артеківських кінозалах просто неба режисери, продюсери й актори з різних країн представлять на суд юних глядачів 8 кінофільмів: "Азіріс Нуна" (Росія), "В полоні у часу" (Росія), "Давай втечемо?!" (Франція-Куба), "Лісовий розбійник" (Німеччина), "Таємниця Заборського виру" (Росія), "Марфа та її щенята" (Росія), "Бібі - маленька чарівниця й таємниця нічних птахів" (Німеччина) і "Костяніка. Час літо" (Росія).

Судити кінокартини будуть 3443 дітей із Арабських Еміратів, Німеччини, Ізраїлю, США, Таджикистану, Фінляндії, Чехії, Естонії, Грузії, Казахстану, Латвії, Молдови, Польщі, Росії, Білорусі та України, які відпочивають у цю зміну в дев"яти дитячих таборах "Артека".

У програмі XIV Міжнародного дитячого кінофестивалю "Артек" очікується проведення майстер-класів, під час яких артеківці зустрінуться з відомими акторами й режисерами, творчі майстерні "Кінокритика", "Анімація", "Малюємо комікси", "Озвучування й дубляж фільмів", конкурс на краще озвучування фільму, конкурс акторської майстерності, аква-шоу "Вперед і з піснею! ", футбольний матч та інше

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY