detector.media
29.06.2006 10:58
ІТК визначив першого переможця тендеру на телевізійні дослідження

27 червня, Індустріальний телевізійний комітет офіційно оголосив першого переможця тендеру на телевізійні дослідження, а саме на дизайн панелі та контроль її якості. Цими видами робіт у 2008-2012 роках буде займатися українська дослідницька компанія InMind.

Нагадаємо, з кінця лютого по вересень 2006 року триває тендер на телевізійні дослідження у 2008-2012 роках.

Тендер проводиться технічним комітетом Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК) в три етапи:
- стратегічний, що відбувся у березні цього року і складався з серії переговорів із дослідницькими компаніями на предмет їх зацікавленості щодо участі у такому тендері, з’ясування їх бачення стратегії розвитку ТБ-вимірювань в Україні;
- тестовий – з’ясування технічної працездатності нових технологій;
- ціновий – оцінка можливостей компаній і проведення порівняння вартості вимірювання на базі максимально деталізованого технічного завдання.

Зараз тривають другий та третій етапи тендеру. Передумовою для оголошення тендеру стало закінчення у кінці 2007 року контракту на телевізійні вимірювання з компанією GFK. Згідно рішення ІТК, будь-яких підрядників обирати на тендерній основі, 22 лютого 2006 року було оголошено відкритий тендер на систему телевізійних досліджень.

Для участі у тендері подали заявки сім компаній, більшість з яких іноземні.

Кожна компанія сама визначала види робіт на які вона претендувала, оскільки цього разу організатори розділили систему телевізійних досліджнень на складові і подавати заявку можна було на будь-яку з них. ІТК ухвалив таке рішення для того, щоб можна було обрати найкращого виконавця на кожен з п’яти видів робіт:
- Дизайн вибірки і контроль якості панелі (Д/К),  Установче дослідження (УД),  Оператор панелі (ОП),  Моніторинг ТБ (М), Програмне забезпечення (ПЗ).
До другого етапу вийшли п’ять компаній.

Список учасників тендеру, що беруть участь у 2-му та 3-му етапах тендеру
і види робіт, на які вони претендують:

Учасники

Д/К

УД

ОП

М

ПЗ

GfK

X

X

X

X

X

AGB

X

 

X

X

X

TNS

X

X

 

 

X

InMind (КМИС)

X

X

 

 

 

Медиа-икспенс (Украина)

 

 

 

X

 


Вже остаточно відомо, що компанія InMind стала переможцем тендеру і буде керувати процессом створення та розробки дизайну телевізійної панелі та постійно контролюватиме її якість на протязі 2008-2012 років.

Олена Попова, виконавчий директор компанії InMind:
„Розуміючи, що рівень ринку зростає, у своїй пропозиції з дизайну панелі і контролю якості ми показали ретельно відпрацьований і перевірений європейською практикою підхід. Він включає в себе не тільки особливу увагу до всього спектру факторів, що впливаютю на телеперегляд (і, як наслідок, на формування структури Панелі), але і детальну пропозицію з системи контролю над реалізацією телеметрічної Панелі. Ми раді, що запропонована нами схема удосконалення передустановчого дослідження, дизайну так контролю якості були оцінені ІТК і привели нас до перемоги у тендері. Ми впевнені, що наш підхід дозволить підвищити рівень довіри ринку в цілому до медіа-досліджень”.

Олег Попенко, голова Індустріального телевізійного комітету:
„Перевага ідей та підходів, запропонованих компанією InMind, була очевидною для більшості засновників ІТК. Тому рішення довірити цю надзвичайно важливу складову системи досліджень компанії InMind було логічним і не викликало гострих дискусій”.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY