detector.media
21.06.2006 15:34
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила План заходів на II півріччя 2006 року

На сьогоднішньому засіданні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення щодо переоформлення ліцензій на ефірне мовлення двом компаніям: Підприємству „Радіокомпанії „Супер-нова”, м. Київ, і ТОВ „Компанія інформації радіо телекомунікації „ТОР”, м. Слов’янськ Донецької області.

Заяву ТзОВ „Місто-ТВ”, м. Київ, залишено без розгляду у зв’язку з тим, що не було подано цілої низки документів, необхідних для видання ліцензії провайдера програмної послуги.

Перенесено ухвалення рішення про переоформлення ліцензій на ефірне мовлення ТОВ „ТРК ОНЮА „Академія”, м .Одеса, і  ТОВ „ТРК „Дивосвіт”, м. Київ, до з’ясування додаткових обставин.

У цілому ухвалено План основних заходів Національної ради на ІІ півріччя 2006 р.

Прийнято рішення  за  видатні досягнення в галузі науки і техніки та у зв’язку з 60-річчям від дня народження нагородити Наритника Теодора Миколайовича нагрудним знаком Національної ради України „За розбудову телерадіоінформаційного простору України”.

Також прийнято ухвалу за значний особистий внесок у розвиток дружніх двосторонніх відносин у галузі телебачення і радіомовлення між Україною і Федеративною Республікою Німеччина відзначити
Почесною грамотою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Посла Федеративної Республіки Німеччина пана Дітмара Штюдеманна.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Національної ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY