detector.media
23.05.2006 13:21
"Молоде радіо" тепер мовить в Інтернеті
Перша і єдина у Києві радіостанція української музики “Молоде радіо” запустило власне мовлення в Інтернеті. Відтепер “Молоде радіо” стало легкодоступним не лише для мешканці України, а й всього світу. Послухати музику та програми радіостанції тепер можна у будь-який час доби за власним комп’ютером із сайту радіо – www.molode.com.ua.

Звук подається 2-ма потоками різної якості: 32 кбіт/сек. та 128 кбіт/сек. Обидва потоки доступні як для українських, так і закордонних відвідувачів. Інтернет-мовлення “Молодого” здійснюється спільно зі Студентським Інтернет-центром НаУКМА та компанією “Ґолден Телеком” за підтримки Міжнародного благодійного фонду “Відродження Києво-Могилянської Академії”.

“Молоде радіо” розглядає Інтернет-мовлення як самостійний (на рівні з ефіром) канал зв’язку зі слухачами. У планах радіо низка промо-заходів та рекламних кампаній Інтернет-мовлення як серед киян та мешканців інших міст України, так і серед українців, які вчаться чи працюють за кордоном, діаспори та іноземців.

“Молоде радіо” вийшло в ефір 28 квітня 2005 року. Воно стало першою і досі залишилося єдиною радіостанцією столиці, в ефірі якої – 100% української музики. Причому більшість із неї – пісні молодих та невідомих виконавців. Радіо створила група студентів та випускників Києво-Могилянської академії. Це спільний проект з ТРК “Люкс” – мовлення ведеться на нижній частоті радіо “Люкс” у Києві – 69.68 МГц. Із самого початку на радіо принципово відмовилися від ді-джеїв: в ефірі або музика, або тематичні передачі. Зараз на радіо виходять програми “Хочу ще!” (про музику, популярну у світі й невідому в Україні), “Модні шмотки” (про одяг та стиль не лише на подіумах, а й в житті звичайних людей), “Джаз на Молодому” та “Політична реформа: що відбувається”. У планах радіо – запуск літературних, мистецьких, спортивних та дитячих передач та перехід до повноцінного громадського мовлення.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY