detector.media
24.03.2006 17:32
Нацрада запровадила особливий контроль у переддень виборів

24 березня відбулося засідання робочої групи Національної ради з координації використання електронних ЗМІ під час кампанії на виборах народних депутатів України у 2006 році.

На засіданні робочої групи наголошувалося на необхідності  дотримання вітчизняними ТРО в цей період виборчого законодавства в частині припинення розміщення в ефірі матеріалів агітаційного характеру за добу до початку голосування.

Робоча група звертає увагу всіх керівників телерадіоорганізацій України на особливо ретельний контроль телеефіру з метою недопущення матеріалів  агітаційного характеру, в тому числі й у вигляді інформації в програмах новин, а також під час проведення телемарафонів до завершення голосування.

Було вирішено запровадити чергування працівників Національної ради 25-26 березня з метою здійснення посиленого моніторингу.

На засіданні робочої групи констатувалося, що  результати здійснених моніторингів Національної ради,  матеріали, надані Центральною виборчою комісією та Незалежною експертною радою, складуть основу Звіту, який буде подано, відповідно до чинного  законодавства,  Верховній Раді України та Президентові України.


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби Національної ради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY