detector.media
07.03.2006 16:18
"5 канал" вдвічі збільшив тривалість теледебатів

 «5 канал» збільшив тривалість теледебатів між найпопулярнішими політичними силами, що змагаються за місце у Верховній Раді, до двох годин.

«Перші теледебати, що тривали 55 хвилин, стали найрейтинговішою програмою тижня. Враховуючи цей фактор, а також бажання підвищити змістовність дискусії, ми виділяємо під дебати дві години чистого часу вечірнього прайм-тайму у вихідні», — каже генеральний продюсер «5 каналу» Юрій Стець.

«5 канал» залишає без змін структуру дебатів: на початку кожна сила по черзі презентує п’ять цілей, задля реалізація яких вона йде до Верховної Ради. Далі відбувається дискусія щодо вирішення 5 важливих соціальних проблем, які «5 канал» визначив центральними на теледебатах. Після цього запрошені гості ставлять політичним силам будь-які запитання, включно з особистими.

«Після першого ефіру і Наталія Вітренко, і Інна Богословська казали: «Дякуємо, дуже цікавий і змістовний формат, але збільшуйте час – його мало! Те само відчували ми, ведучі, та і більшість глядачів, думку яких ми отримали впродовж останніх днів. Тепер часу буде достатньо», — каже ведучий теледебатів Єгор Соболєв.

«Додатковий час ми використаємо на дискусію між політичними силами щодо їхніх відповідей на 5 ключових запитань та на запитання від гостей. Люди матимуть більше можливостей зрозуміти, за кого голосувати», — каже ведуча теледебатів Лідія Таран.

Теледебати на «5 каналі» розпочалися у неділю, 5 березня, за участі блоку «Народна опозиція» та партії «Віче».


"Детектор медіа" за прес-релізом "5 каналу".

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY