detector.media
20.12.2005 15:26
СТБ шукає головного редактора новин "зі свіжим поглядом на творчий процес". Юрій Горбань йде в нікуди?
Головний редактор департамента інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ Юрій Горбань не знає, де буде працювати з 1 січня 2006 року. Про це він розповів «Телекритиці» після повідомлення прес-служби телеканалу про зміну керівника підрозділу з нового року.

У прес-релізі причиною розриву відносин між паном Горбанєм та СТБ назване взаємне рішення сторін.

У той же час, керівник телеканалу Володимир Бородянський зазначив, що йому дуже шкода відпускати таку талановиту людину з каналу, проте він не має сумнівів, що пан Горбань застосує свої здібності на іншій роботі.

"З певного часу ми поетапно вводимо контрактні відносини з усіма співробітниками телеканалу, - повідомив Володимир Бородянський, - і продовжувати наше співробітництво чи ні вирішують обидві сторони. Рішення не продовжувати контракт з Юрієм мені далося не легко. Я вважаю, що Юрій Горбань - талановитий, неупереджений журналіст", - підкреслив В.Бородянський.

Голова правління каналу констатував, що задоволений співпрацею з Юрієм і додав, що "зараз ми хочемо суттєво посилити бренд "Вікна-новини", вивести його на якісно інший рівень, досягнути якого зможе людина зі свіжим поглядом на творчий процес".
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY