detector.media
17.12.2005 18:05
Новий економічний формат на каналі "Київ"
На телеканалі «Київ» з’явився новий проект. Щодня о 23.30 тут виходить соціально-економічна програма «Діловий формат». Хронометраж – 15 хвилин.

Як стверджують творці, головна відмінність програми від інших телевізійних проектів полягає в аналітичному підході до висвітлення подій, які відбуваються в державі. Хронометраж кожного сюжету – до трьох хвилин. Це, за задумом, дозволяє не лише констатувати факти, а й піддавати їх глибокому аналізу.

У програмі представлені різні точки зору на ті чи інші події. Експерти «Ділового формату» – народні депутати, урядовці, представники бізнесу, а також звичайні громадяни. У програмі висвітлюються події, які мають державне значення, зокрема, бюджет, перспективи вступу до Світової організації торгівлі, податкова система та інші. Також журналісти проекту регулярно працюють над темами, „що цікаві людям у повсякденному житті – від подорожчання пального й до ринку послуг”.

Програма «Діловий формат» орієнтована не лише на столичного глядача, а й на регіонального. Окрім каналу «Київ» (який є загальнонаціональним) вона виходить в усіх регіонах на місцевих телеканалах.

За повідомленням програми "Діловий формат"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY