detector.media
07.12.2005 11:24
МАУП звинуватила прес-службу президента в зв'язках з Рабиновичем
Президент Віктор Ющенко закликав Міжрегіональну академію управління персоналом припинити розпалення міжнаціональної ворожнечі і зупинити публікації, які можна розцінити як антисемітські.

Про це повідомляє прес-служба Президента України на офіційному сайті.

Як заявила заступник глави прес-служби Лариса Мудрак, приводом для такої заяви стали публікації в періодичних виданнях, що належать МАУП, а також заява МАУП від 2 листопада, на підтримку заклику Президента Ірану стерти Ізраїль з карти світу.

У свою чергу виконавчий директор об'єднаної єврейської громади України Едуард Долинський заявив: "Діяльність МАУП, на нашу думку, підпадає під статті Кримінального кодексу України щодо розпалення міжрасової ворожнечі".

Президія МАУП у відповідь на заяву президента вивісила на своєму інтернет-сайті вимогу "звільнити від своїх посад прес-секретаря президента Ірину Геращенко і керівника прес-служби президента Ларису Мудрак, яка пов'язана з одіозною, злочинною і психічно хворою особою – Вадимом Рабиновичем".

Академія також висловила сумнів, що цю заяву зробив сам президент, і сприймає цю інформацію, як "навмисний наклеп сіоно-фашистських сил проти українського вузу". МАУП пригрозив прес-секретарю президента судовим розглядом.

У свою чергу Мудрак підтвердила, що дійсно працювала в Рабиновича головним редактором газети "Деловая неделя" і шеф-редактором "Нового російського слова", але сказала, що президент у своїх заявах самостійний.

"Я звідти звільнилася в березні 2005 року, і в мене немає навіть можливості поспілкуватися з Рабиновичем" – сказала Мудрак.

Українська правда
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY