detector.media
10.06.2005 13:22
К1 стартуватиме 20 червня
Прес-служба телеканалу К1 повідомляє, що 20 червня телеканал нарешті розпочне свою роботу.

Назва каналу К1, як виявилося, розшифровується як культ першості. «Так і буде. К1 надаватиме справжні емоції та відчуття реальності. Вихід в ефір нашого телеканалу - це подія» - заявила Ганна Безлюдна, головний продюсер телеканалу.

Телеканал чітко зорієнтований на свою аудиторію – думаючих глядачів, які донедавна нечасто дивився телевізор.

Інформаційне мовлення К1 складають 3 програми: «Один день», «Один тиждень» і «Один репортаж». Пріоритети роботи журналістів новинної служби - авторські репортажі в жанрі infotainment та ексклюзивні коментарі.

О 20.00 з понеділка по п’ятницю в прайм-таймі глядачі зможуть подивится авторські програми відомих журналістів. Юлія Литвиненко представляє програму «Позаочі», Віталій Портніков проект - «V.i.P.», Ірина Гордійчук - «Своя роль», Оксана Зінов’єва та Олександр Лук’яненко - програму «Телеформат».

Кінопокази на телеканалі К1 чітко структуровані і мають догодити тим, хто очікує від фільмів інтелектуального та естетичного задоволення. «Час кіно», «Проти течії», «Червоний квадрат», «Фільм тижня», «Слідство веде К1», «Відкритий світ» і «Таємне життя» – під кожну рубрику кінопродюсери ретельно підбирають фільми виробництва останніх років. Більшість з них –телевізійні прем’єри.

Щодо поширення телеканалу К1 на території України, то воно здійснюватиметься у два етапи. На першому (червень-вересень поточного року) К1 з’явиться в кабельних мережах. Під час другого етапу, що триватиме з вересня по грудень, К1 створить власну мережу ефірного мовлення (70-80% покриття України). Це забезпечить якісний прийом телеканалу в будь-якій точці країни.


За повідомленням прес-служби К1

Читайте також:

"К1" появится в эфире 20 июня

Мыкола Вересень пока что не рабоет на "К1"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY