detector.media
18.04.2005 17:45
Артеменко запропонував запорiзьким ЗМI спiвробiтництво i пообiцяв не втручатися в їх дiяльнiсть
Глава Запорiзької обласної держадмiнiстрацiї Юрiй Артеменко виступив з пропозицiєю про спiвробiтництво з мiсцевими засобами масової iнформацiї.

"Обласна влада гарантує журналiстам надання повної i прозорої iнформацiї з будь-яких питань, пiдтримку їх творчих починiв i допомогу в розв'язаннi проблем, якi входять до компетенцiї регiональної влади. Облдержадмiнiстрацiя гарантує невтручання в роботу журналiстiв, i невикористання ЗМI в своїх цiлях", - заявив Ю.Артеменко агентству "Iнтерфакс-Україна".

Крiм того, за словами Ю.Артеменка, обласна влада не буде переслiдувати ЗМI, займатися полiтикою дезинформацiї i неповної iнформацiї.

У проектi резолюцiї, розiсланому керiвникам запорiзьких ЗМI, запропоновано, що у разi подачi однобокої або недостовiрної iнформацiї стосовно дiяльностi влади або її представникiв обладмiнiстрацiя має право на висловлювання через ЗМI власної думки. А ЗМI, в свою чергу, зобов'язуються надавати газетну площу або час в ефiрi для висвiтлення цiєї точки зору в тому обсязi, який регламентований законами про пресу та iнформацiю.

Очiкується, що вiдповiдь на звернення голови Запорiзької обладмiнiстрацiї, керiвники провiдних регiональних ЗМI повиннi дати протягом поточного тижня.

Interfax

Читайте також:

Юрий Артеменко: «Власть должна иметь не средство влияния, а средство информации»

Запорожские журналисты против «хозяина»

Чи потрібен меморандум, дублюючий закон?

Артеменко запропонував запорiзьким ЗМI спiвробiтництво i пообiцяв не втручатися в їх дiяльнiсть

Ставки на політичних гравців зроблені
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY