detector.media
11.04.2005 10:17
Ющенко дзвонив батькам Тараса Процюка у річницю його загибелі
В другу річницю з дня загибелі в Іраку українського телеоператора Тараса Процюка, Президент Віктор Ющенкопоспілкувався телефоном із батьками загиблого. Наступного тижня Президент домовився зустрітися із Степаном та Дарією Процюк, аби обговорити питання допомоги його родині - повідомляє прес-служба глави держави.

Також співрозмовники обговорять можливість виплати родині компенсації з боку Сполучених Штатів. Президент повідомив, що цю тему за його дорученням порушували секретар РНБОУ Петро Порошенко у переговорах з американським командування під час відвідин Іраку та міністр закордонних справ Борис Тарасюк під час останнього візиту до США. Також, за словами В.Ющенка, цим питанням займається посольство України у Сполучених Штатах.

Тарас Процюк загинув 8 квітня 2003 року в Багдаді від пострілу американського танку. 28 березня цього року його батько звернувся з відкритим листом до Віктора Ющенка з проханням порушити питання загибелі Тараса під час візиту до Вашингтону та вирішити питання компенсації родині загиблого журналіста.

ІМІ
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY