detector.media
04.04.2005 18:30
5 канал звернувся до каналу НТН з відкритим листом
Лист має назву "Закиди до 5 каналу є безпідставними". Текст цього листа «ТК» наводить повністю та без коментарів. Бекграунд щодо історії взаємовідносин НТН та 5 каналу читайте за адресами: http://www.detector.media/news/?id=17892, ">http://www.detector.media/comments/?id=13489, http://www.detector.media/comments/?id=20112



Останнім часом в ефірі каналу НТН почали з"являтись сюжети, в яких досить прозоро натякається на те, що частоти, що належать каналу НТН, відібрані, начебто, у них незаконним шляхом керівництвом "5 каналу". Приводом до виникнення подібної інформації стала вимога Генпрокуратури України направити на новий розгляд справу щодо надання телеканалу НТН низки частот через суд, а не шляхом проходження конкурсу, оголошеного Нацрадою. У всіх своїх бідах керівництво ТРК НТН чомусь вирішило звинуватити 5 канал, використовуючи для цього досить дивну PR-технологію.

Менеджмент, що вдається до таких методів просування власного продукту на ринку за ніби-то "агресивною" методикою боротьби з потенційними конкурентами, навряд чи можна назвати прогресивним.

Позиція НТН щодо 5 каналу є тим більш неприємною, якщо пригадати, що пів-року тому були обговорені й погодженні (на прохання керівництва НТН) неприємні моменти про розголос причетності НТН до проблем 5 каналу, які, поміж інших, призвели до голодування колективу 5 каналу.

Керівництво 5 каналу вважає за потрібне заявити, що ніколи ні на кого з конкурентних вітчизняних телеканалів не чинило й не чинитиме тиск подібними методами, бо вважає, що привертати увагу до своєї діяльності потрібно власним доброякісним продуктом, цікавим для глядацької аудиторії.

Отримання ж ліцензій на мовлення повинно провадитись виключно у законодавчому полі, з протидією усіляким спробам тиску, погроз, залякувань.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY