detector.media
23.03.2005 10:48
"Євробачення-2005" вестимуть Руслана, DJ Паша та Володимир Кличко
Вперше за всю історію конкурсу Євробачення на сцені київського Палацу спорту працюватимуть одразу троє ведучих – переможниця минулорічного конкурсу співачка Руслана, боксер Володимир Кличко та радіо та телеведучий ді-джей Паша, - передає канал "1+1".

Як повідомлялося, визначився і порядок виступів учасників конкурсу Євробачення, який відбудеться в Києві в кінці травня. Загалом у півфіналі конкурсу візьмуть участь виконавці з 25 країн, а український гурт "Гринджоли" вийде на сцену шістнадцятим серед двадцяти чотирьох учасників фіналу Євробачення.

Першими у півфіналі співатимуть австрійці, за ними Литва та Молдова – яку привітали особливо, оскільки молдавани на Євробаченні вперше. До фіналу потраплять лише десять країн, а ще десять, виконавці з яких виявилися кращими у минулому фіналі – серед них і Україна, потрапляють в цьогорічний фінал автоматично. Гринджоли у фіналі співатимуть шістнадцятими - знавці Євробачення вже назвали це місце зручним.

Головний продюсер конкурсу запевнив, що всі проблеми з текстом українського гурту залишилися в минулому, а поточні організаційні проблеми вирішуються цілком нормально і вчасно.

1plus1
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY