detector.media
19.01.2005 14:10
Видавці “Львівської газети” залишаються у журналістиці
Група видавців “Львівської газети” не збирається залишати мас-медійне середовище.

Про це пише ІМІ, посилаючись на повідомлення Ярослава Рущишина, керівника львівського підприємства "Троттола", одного із засновників ЛГ. Він назвав неточною інформацію щодо продажу видання, зауваживши, що фактично вони “залучають інвестиції до газети”: "У якій формі це буде зроблено – не знаємо". "Процес ще йде," - додав пан Рущишин.

Ярослав Рущишин зазначив, що звичайно хотів би залишитися у галузі мас-медіа, оскільки ще не всі завдання “Львівської газети” виконані. За його словами, газету було створено не тільки заради виборів Президента: “занадто велика розкіш – таке робити”.

"Однозначно, ми будемо щось робити з мистецьким об”єднанням “Дзига” чи без," - додав він.

Одним із завдань на найближче майбутнє Ярослав Рущишин бачить “погашення війни з податковою”, оскільки за його словами, судовий процес, який триває безперервно, відволікає його від інвестицій на майбутнє.

Як повідомлялося, у вересні 2003 року львівські податківці звинуватили засновників “Львівської газети” Ярослава Рущишина та директора мистецького об”єднання “Дзига” Маркіяна Іванишина у несплаті податків на суму більше 100 тисяч гривень, зокрема під час фестивалю „Слухай українське!”, який проходив у січні-квітні 2002 року у клубі „Лялька”. Під час фестивалю, який окрім „Троттоли” спонсорувала компанія UMC, фірми „Менс”, „Корн”, „Стек” та інші, Рущишин з Іващишином, нібито „увійшли в злочинну змову”. На думку слідства, підступ полягав у тому, що ведучі не оголошували „Троттолу” серед спонсорів.

IMI

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY