detector.media
07.05.2024 17:30
Як позбутися комарів: дієві засоби та ефективні способи боротьби
Як позбутися комарів: дієві засоби та ефективні способи боротьби
Пропонуємо дізнатись як позбутись комарів ✔️на городі, ✔️дачі, ✔️в будинку та ✔️квартирі. ⏩ Ефективні засоби ☝ Народні методи ⚡ Профілактика появи

В літній, весняний та частково осінній період у багатьох людей виникає проблема, пов’язана з нашестям дрібних літаючих шкідників. Це цілком природно, оскільки саме в цей період вони активно шукають їжу та розмножуються. Особливо набридливими є комарі.

Вони не тільки набридають своїм дзижчанням, а ще й завдають шкоду людині. Саме тому, в цей час потрібен засіб від комарів, який надійно захищає та попереджує їхню повторну появу. В цій статті розповімо, як його вибрати, та де знайти.

Які причини появи комарів?

Вирішили позбутись комарів в кімнаті? Спочатку з’ясуйте, з яких причин ці дрібні набридливі комахи з’являються в певному місці. Таким чином ви будете знати, як не допустити ситуацію знову. Якщо розглядати дві найбільш поширені передумови появи літаючих шкідників, то це підвищена вологість та висока температура. Місце в цьому випадку немає значення.

Кровопивці можуть оселятися як на вулиці, так і в будинку. В першому випадку – це частіше водойми або болотисті ділянки. Тут зазвичай підвищена вологість, а в теплий сезон ще й постійно підтримується оптимальна для їхньої життєдіяльності температура повітря. В квартирі та будинку зонами ризику є кухня та ванна кімната. Саме тут часто рівень вологи достатньо високий.

Що відлякує комарів?

Незважаючи на проворність, швидкість та стійкість кровопивць, все ж існують деякі речі, які викликають у них дискомфорт. Наприклад, це може бути звук на певних частотах. Він призводить до дискомфорту, і комахи намагаються не наближаться до цієї зони. Крім цього, відлякати комарів можуть запахи деяких рослин. Вони можуть уловлювати їх здалеку і уникають цих місць. Ще одним відлякуючим фактором є певні хімічні речовини, які містяться в спреях та аерозолях.

Як швидко позбутися комарів?

Це питання хвилює практично кожного, хто помітив на своїй ділянці або в домі декілька особин. Боротися з комарами в домашніх умовах можна різними способами. Зокрема, це можуть бути спеціальні пристрої, засоби для розпилювання, відлякувачі та навіть свічки з ароматом певних рослин. 

Додатково в арсенал для боротьби з кровопивцями додаються народні засоби. Проте, про все по порядку.

Як позбутися комарів в хаті і квартирі?

В цьому випадку можна використовувати комбінований підхід. Наприклад, купити свічку Adpal або Adpal A-200 з цитронеллою та доповнити їх електричним ультразвуковим відлякувачем Biogrod.

В комплексі вони забезпечать максимальний ефект. До такого приміщення комахи навіть не наблизяться.

Як позбутися комарів на подвір’ї?

Боротьба з літаючими шкідниками на відкритому повітрі є дещо складнішою, проте можливою. Для цього використовуйте пастку No Pest Mosquito trap, инсектицидну лампу Noveen IKN201 LED Economic, а аткож концентрат для розпилювання Zielony Dom. 

Кожен з низ забезпечує високу ефективність та охоплює велику площу.

Як позбутися комарів на городі та дачі?

Якщо нашестя дрібних комах є справжньою проблемою під час обробки городу або відпочинку на дачі, тоді обирайте спеціальний пристрій Mosquito Trap AMT 100.

Радіус дії в цьому випадку складає близько 8 тисяч км2. Потужний прилад не залишить шансів на виживання жодній особині. Крім цього, боротися з комарами на дачі можна за допомогою інсектицидних ламп.

Як позбутися комарів в домашніх умовах народними засобами?

Крім засобів, які представлені в продажу, в боротьбі зі шкідниками допомагають і народні методи. Зокрема, обробка поверхонь ефірними оліями. Аромати можуть бути різними, зокрема гвоздика, лимон, базилік, м’ята, лаванда. Позбутись комарів вдома допоможе і олія полину або гілочки цієї рослини. Вибір засобу вже залежить від ваших індивідуальних запитів.

Профілактика появи комах

Ефективні засоби для боротьби – це тільки перший етап на шляху до захисту свого будинку або ділянки. Потрібно також періодично виконувати профілактичні дії, які перешкоджають повторній появі кровопивць. Вони полягають у використанні спеціальних засобів у період активного розмноження, провітрювання приміщення, підтримання оптимальної температурі в кімнатах, а також встановлення москітних сіток.

Джерело: nasekomym.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY