detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
02.05.2024 12:18
4 травня на Megogo — онлайн-прем’єра фільму Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна»
4 травня на Megogo — онлайн-прем’єра фільму Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна»
Це перша робота українського відеоблогера та мандрівника, яка не буде доступна на YouTube.

4 травня на Megogo відбудеться онлайн-прем’єра документального фільму Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна». Про це «Детектор медіа» повідомила пресслужба платформи.

Автор стрічки розповідає про події в Україні після початку вторгнення росіян через стосунки людей і тварин, що стали свідками або жертвами цієї війни.

Фільм, створений у копродукції України та Канади, став першим українським релізом компанії Green Light Films.

Megogo також звертає увагу, що «Ми, наші улюбленці та війна» — не тільки перша повнометражна стрічка Птушкіна, а і його перша робота, яка не буде доступна на YouTube.

Читайте також:

Нагадаємо, в лютому 2024-го стало відомо, що український відеоблогер, мандрівник Антон Птушкін зняв свій дебютний повнометражний фільм «Ми, наші улюбленці та війна». У березні стрічку показали під час відкриття міжнародного фестивалю середньометражного глядацького документального кіно DocKyivFest.

4 квітня картина вийшла на великих кіноекранах в Україні. Протягом першого вікенду в прокаті вона зібрала 2,3 млн грн., що стало рекордом для документальних фільмів, які показували в кінотеатрах раніше.

За словами СЕО дистриб’юторської компанії Green Light Films Вероніки Ясінської, 4 квітня картина «Ми, наші улюбленці та війна» встановила ще один рекорд: найбільший бокс-офіс за результатами першого дня прокату в ніші документального кіно — 359 тис. грн.

Протягом першого вікенду у прокаті стрічку переглянули понад 13 тис. глядачів.

Читайте також:

Антон Птушкін народився в Луганську. У 2017–2018 роках був ведучим тревел-шоу «Орел і решка» разом з Анастасією Івлєєвою.

В ефірі «1+1» вів тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним».

16 квітня 2022 року відеоблогеру заборонили в’їзд до Росії на 50 років.

Фото: кадр з фільму «Ми, наші улюбленці та війна»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY