detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
26.04.2024 22:38
СБУ закликала сприймати заяви білоруської влади про «міфічних терористів» як ІПСО
СБУ закликала сприймати заяви білоруської влади про «міфічних терористів» як ІПСО
Водночас у відомстві наголосили, що спеціальні служби і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій.

Служба безпеки України закликала сприймати будь-які заяви представників білоруської влади з приводу "міфічних терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях", як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій, котрі грають на руку РФ.

Про це йдеться у коментарі СБУ, у якому українська Служба безпеки відреагувала на заяву голови КДБ Білорусі Івана Тертеля про те, що у двох київських лікарнях на вулиці Богатирській 30 та 32 нібито "ховаються терористи".   

Водночас, наголосили у спецслужбі, Україна вже третій рік протидіє ворогу у повномасштабній війні, "і всі громадяни розуміють важливість дотримання правил безпеки. Тож і спеціальні служби, і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій. Наразі вживаються усі необхідні заходи, аби знівелювати будь-які негативні наслідки навіть теоретичної загрози". 

Нагадаємо, у четвер, 25 квітня, в Білорусі відбувалися VII Всебілоруські народні збори, де виступали, зокрема, самопроголошений президент країни Олександр Лукашенко та його поплічники. Під час цього заходу голова КДБ Білорусі Іван Тертель зі сцени заявив, що в Києві в лікарнях на вулиці Богатирській 30 і 32 «ховаються терористи». Тертель наголосив, що буде протидіяти «терористам з України» «за законами воєнного часу — рішуче і без вагань».

У Київській міській держадміністрації повідомили, що вирішили терміново евакуювати дві лікарні Києва, зокрема дитячу на вулиці Богатирській, через інформацію в соцмережах про ймовірний удар по цих медичних закладах. 

 Фото: сайт СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY