detector.media
22.04.2024 12:36
До 24 квітня — подання заявок на генератори, зарядні станції та павербанки для медіа та журналістів
До 24 квітня — подання заявок на генератори, зарядні станції та павербанки для медіа та журналістів
Конкурс організований Міжнародною організацією «Репортери без кордонів» (RSF) у співпраці з Інститутом масової інформації (ІМІ) та Львівським медіафорумом (ЛМФ), а також за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Журналісти та медіа можуть подати заявки на генератори, зарядні станції та павербанки в межах конкурсу на отримання необхідного обладнання для забезпечення альтернативними джерелами енергії українських медійників у 2024 році.  

У відповідь на посилення російських обстрілів української енергетичної інфраструктури міжнародна організація «Репортери без кордонів» (RSF) та дві українські організації — Інститут масової інформації (ІМІ) та Львівський медіафорум (ЛМФ) — об’єднали зусилля, щоб надати українським медійникам необхідне обладнання для альтернативного енергозабезпечення. Це дозволить підтримати медіа у надійному та незалежному висвітленні подій. Ми запрошуємо журналістів та редакції подати заявку на отримання цієї підтримки, заповнивши форму нижче.

На цей конкурс приймаються заявки від:

Заявники повинні надати таку інформацію:

У межах цього проєкту редакції та журналісти можуть отримати таке обладнання:

Щоб подати заявку, будь ласка, заповніть аплікаційну форму не пізніше середи, 24 квітня, 23:59 (за київським часом) за посиланням.

Ілюстрація ІМІ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY