detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
21.04.2024 16:21
Телеведуча Наталка Фіцич повідомила про початок лікування онкозахворювання
Телеведуча Наталка Фіцич повідомила про початок лікування онкозахворювання
Медійниця продовжить працювати на Прямому каналі, однак з деякими змінами у графіку у зв'язку з новим сезоном. З понеділка по п’ятницю Наталка Фіцич вестиме ефір з партнером о 13:00 та сама о 14:00.

Ведуча телеканалу «Прямий» Наталка Фіцич розпочала курс лікування раку. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці та підтвердила в розмові з «Детектором медіа».

«Від завтра моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма», — йдеться в повідмленні. 

Журналістка продовжить працювати на телеканалі, однак, як анонсувала Фіцич, з деякими змінами у графіку у зв'язку з новим сезоном. З понеділка по п’ятницю вона вестиме ефір з партнером о 13:00 та сама о 14:00.

Медійниця закликала кожного дбати про своє здоров’я: зробити чек-ап, здати базові аналізи та перевірити стан хронічних хвороб.

«Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби», — додала вона.

Фото: Наталка Фіцич/фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY