detector.media
Віра Крайня
«Детектор медіа»
15.04.2024 11:27
Помер керівник відділу розвитку мережі мовлення МПІУ Микола Шкарабан
Помер керівник відділу розвитку мережі мовлення МПІУ Микола Шкарабан
Шкарабан не лише працював на телебаченні, а й багато років викладав в Університеті ім. Івана Карпенка-Карого, виступав на театральній сцені.

Помер Микола Шкарабан — керівник відділу розвитку мережі мовлення та ліцензування державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Про це повідомляють колеги Миколи Шкарабана з телеканалу «Дім», з якими він співпрацював від самого початку створення системи українського іномовлення, відповідаючи за розвиток мережі міжнародної дистрибуції телеканалів. 

За їхніми словами, у тому, що українське іномовлення можуть бачити глядачі майже по всьому світу, величезна заслуга саме Миколи Шкарабана, його небайдужості, відповідальності й наполегливості. «Кожне наше нове включення, нову угоду з партнерами він зустрічав як особисте маленьке свято», — кажуть співробітники каналу, які згадують Миколу як непересічну, світлу, талановиту людину. 

Багато років Микола Шкарабан викладав У Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого, виступав на театральній сцені. Його любили й поважали колеги, студенти, міжнародні партнери. Тривалий час пан Микола мужньо боровся з важкою хворобою.

Прощання з Миколою Шкарабаном відбудеться в Києві 16 квітня о 15:00 на Байковому цвинтарі за адресою: вул. Байкова, 16, крематорій.

Колектив «Детектора медіа» висловлює щирі співчуття родині, всім рідним, близьким та колегам Миколи Шкарабана.

Фото: сайт телеканалу «Дім»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY