detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
11.04.2024 21:53
Захисник України, комік Віктор Розовий отримав тяжке осколкове поранення голови
Захисник України, комік Віктор Розовий отримав тяжке осколкове поранення голови
Від початку повномасштабного вторгнення колишній учасник «Ліги сміху» воює у складі 3-ї окремої штурмової бригади.

36-річний комік і колишній учасник «Ліги сміху» Віктор Розовий, який від початку повномасштабного вторгнення став на захист України  і воює в складі 3-ї окремої штурмової бригади, отримав тяжке осколкове поранення голови. Йому вже зробили операцію. Про це в інстаграмі  повідомила його дружина Ольга Розова.

Вона уточнила, що її чоловіка було поранено ввечері 21 березня. Протягом наступних двох тижнів лікарі боролися за його життя.

«Це дуже складна травма, й важко уявити, як відбувалася його евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр та усім, хто віз Віктора ті понад 200 км (з поля бою. — Ред.)», — написала Ольга.

Дружина захисника додала, що доки стояло питання життя її чоловіка, родина намагалася зберігати інформаційну тишу й не повідомляти про його поранення.

Наразі стан Віктора кращий, він у свідомості й намагається спілкуватися.

Ольга також повідомила, що нині вона займається організаційними питаннями, щоб Віктор зміг потрапити в реабілітаційний центр за кордоном. Вона також сповістила про збір: «У шапці профілю прикріпляю монобанку зі збором. Якщо хочете допомогти — задонатьте. Використаємо гроші на потреби для відновлення Віктора або купимо додаткове обладнання для бойових медиків, які його врятували. Зараз Віктору потрібен спокій та емоційно стабільні рідні поруч».

Читайте також: 

Фото: сайт ТСН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY