detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
09.04.2024 10:33
Фільм Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна» встановив рекорд у ніші документального кіно
Фільм Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна» встановив рекорд у ніші документального кіно
Протягом першого вікенду — з 4 по 7 квітня — фільм зібрав у національному прокаті 2,3 млн грн.

Документальний фільм Антона Птушкіна «Ми, наші улюбленці та війна» встановив кілька рекордів в українському кінопрокаті. Зокрема, протягом першого вікенду в прокаті — з 4 по 7 квітня — стрічка зібрала 2,3 млн грн. Про це «Forbes Україна» розповіла СЕО дистриб’юторської компанії Green Light Films Вероніка Ясінська. 

Вона також повідомила, що 4 квітня картина «Ми, наші улюбленці та війна» встановила ще один рекорд: найбільший бокс-офіс за результатами першого дня прокату в ніші документального кіно — 359 тис. грн.

Протягом першого вікенду стрічку переглянули понад 13 тис. глядачів. Фільм став першим українським релізом компанії Green Light Films.

«Найкасовішому українському документальному фільму “20 днів у Маріуполі” Мстислава Чернова знадобилось 16 вікендів, аби зібрати 2,1 млн грн та майже 17 000 глядачів. Станом на початок квітня 2024-го бокс-офіс стрічки “20 днів у Маріуполі” становив 8,7 млн грн», — зазначає у своїй публікації «Forbes Україна».

Читайте також:

Нагадаємо, в лютому 2024-го стало відомо, що український відеоблогер, мандрівник Антон Птушкін зняв свій дебютний повнометражний фільм «Ми, наші улюбленці та війна». У березні стрічку показали під час відкриття міжнародного фестивалю середньометражного глядацького документального кіно DocKyivFest.

Автор стрічки розповідає про події в Україні після початку вторгнення росіян через стосунки людей і тварин, що стали свідками або жертвами цієї війни.

Антон Птушкін народився в Луганську. У 2017–2018 роках був ведучим тревел-шоу «Орел і решка» разом з Анастасією Івлєєвою.

В ефірі «1+1» навесні вів тревел-шоу «Великі випуски з Антоном Птушкіним».

16 квітня 2022 року відеоблогеру заборонили в’їзд до Росії на 50 років.

Фото: кадр з фільму «Ми, наші улюбленці та війна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY