detector.media
05.04.2024 10:37
17–18 квітня в Києві та онлайн відбудеться 17-й Український маркетинг-форум
17–18 квітня в Києві та онлайн відбудеться 17-й Український маркетинг-форум
Тема року – «Живучі. Природа стійкості українського бізнесу».

Серед важливих питань, які будуть обговорюватись на події, – непростий шлях міжнародної трансформації українського бізнесу, принципи життєздатного лідерства, нові маркетингові стратегії та дієві комунікації в умовах війни, креативний підхід до проведення зборів, зміни на рекламному ринку та багато іншого.

Реєстрація за посиланням.

Короткий огляд цьогорічної програми:

1. На події очікується понад 500 учасників та понад 70 спікерів. Контентна програма запланована в перший день в одному залі, а в другий – одразу у двох залах. Своїми кейсами поділяться такі компанії, як Eva, Fishka, Tabletki.ua, Yasno, NOVA (Нова пошта), Укрзалізниця, «Сільпо», Uklon, ПУМБ, Intertop Україна, «Епіцентр К», Kiddisvit, MauDau, Apteka 9-1-1, MacPaw, Gunia Project та інші.

2. Своїми думками на Українському маркетинг-форумі поділяться власники та перші особи українських компаній, які адаптувалися до нових реалій і продовжують рухатися вперед:

3. Свіжі кейси під гаслом «Не нити, а робити» на події представлять маркетинг- та бренд-лідери наступних українських компаній (багато з них виступатимуть на події вперше):

4. Комунікаційні історії прозвучать від:

5. Вперше на УМФ – сесія Валерії Толочиної, Global Chief Marketing Officer MEGOGO, про креативні збори як український феномен. Своїми інсайтами, підходами до креативу та помилками з маркетологами поділяться:

6. Цього року організатори готують велику дискусію «Український рекламний ринок 2024: бренди, гроші, люди» з Максимом Лазебником, генеральним директором Всеукраїнської рекламної коаліції.

Повна програма події доступна сайті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY