detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
30.03.2024 19:38
У другу річницю звільнення Київщини Армія TV покаже документальний фільм «Окупація Бучі: як це було» від команди Thebuchacity
У другу річницю звільнення Київщини Армія TV покаже документальний фільм «Окупація Бучі: як це було» від команди Thebuchacity
Автори стрічки наголошують що спогади про період окупації Бучі у лютому-березні 2022 року не повинні бути загублені у плині часу, адже це - нагадування світу про злочини російського терористичного режиму.

2 квітня о 21:00 Армія TV покаже документальний фільм «Окупація Бучі: як це було». Фільм створено командою незалежного медіа Бучі та регіону Thebuchacity. Про показ документальної стрічки повідомляється на сайті цього медіа.

Фільм «Окупація Бучі: як це було» розповідає про людей, які, незважаючи на пережите горе, надихають не опускати голову, а наближати спільну перемогу разом, йдеться у повідомленні Thebuchacity. "Історії, які викликають біль і співпереживання. Наша команда намагалася відтворити й показати хронологію подій такою, якою її застали бучанці", - пише видання.

Свою документальну стрічку команда Thebuchacity презентувала ще у листопаді 2023 року. Тоді ж фільм «Окупація Бучі: як це було» було викладено на ютуб-каналі Thebuchacity. "Окупація Бучі у лютому-березні 2022-го року навічно закарбується у пам’яті і серцях людей, які тут жили і живуть. Але спогади про цей період не повинні бути загублені у плині часу, адже це нагадування світу про терористичний режим", - наголошували журналісти Thebuchacity, повідомляючи про вихід фільму. 

Тепер, у другу річницю звільнення Київщини від російських загарбників, документальну стрічку «Окупація Бучі: як це було» зможуть побачити ще більше людей: Армія TV доступне у додатку "Дія", а також на основних стрімінгових платформах MEGOGO та SweetTV.

Команда Thebuchacity також повідомляє, що "документальний фільм «Окупація Бучі: як це було» розроблено за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program. Погляди, викладені у цьому матеріалі, належать авторам фільму і не відображають офіційну позицію МЗС Чеської Республіки".

Фото: скриншот з сайту Thebuchacity

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY