detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
21.03.2024 15:20
Канали «Ми – Україна» користувались юридичними послугами колишнього директора «каналів Медведчука»
Канали «Ми – Україна» користувались юридичними послугами колишнього директора «каналів Медведчука»
Контрагентом компанії, яка надавала юридичні послуги каналам, був Павло Єгоричев. Однак він не є співробітником каналів «Ми – Україна».

Канали «Ми — Україна співпрацювали з компанією, контрагентом якої був  Павло Єгоричев, який раніше був менеджером медіагрупи Тараса Козака та директором юридичних осіб каналів «Перший незалежний» та «112» (ТОВ «Тайм медіа», ТОВ «Новий Формат ТВ» і ТОВ «ТВ Вибір»). Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив співвласник каналів Ігор Петренко.

Джерела «Детектора медіа» повідомляли про те, що Павло Єгоричев працює на каналі «Ми — Україна» в юридичній службі. Однак Ігор Петренко заперечив цю інформацію. «Павло Єгоричев не працює на наших каналах, проте його імʼя мені знайоме. Наша компанія користувалася юридичними послугами, де серед контрагентів був Павло», — розказав він.

Нагадаємо, в лютому 2021 року канал «Перший незалежний» (юридична особа — ТОВ «Тайм Медіа») очолив представник медіагрупи Тараса Козака Павло Єгоричев. Згідно з даними реєстру, Єгоричев також був директором ТОВ «Новий формат ТВ» та головою у ТОВ «ТВ Вибір», які входили до складу медіагрупи Козака. Зокрема, ці ТОВ володіли ліцензіями та мовили під логотипом «112 Україна».

 У червні 2023 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії семи каналів Мураєва, Шуфрича та Медведчука. Усі ці канали та їх юридичні особи (ТОВ «ТРК «Нові комунікації», ТОВ «ТРК «112-ТВ», ТОВ «Новини 24 години», ТОВ «Тайм медіа», ТОВ «Телерадіопростір», ТОВ «НАШ 365», ТОВ «Наша Прага») перебувають у санкційних списках.

 Колаж: «Детектор медіа». На ньому зображений Віктор Медведчук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY