detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
19.03.2024 10:01
«Бачиш цей шеврон — подякуй військовому»: «Укрінформ» розпочав акцію на підтримку українських захисників
«Бачиш цей шеврон — подякуй військовому»: «Укрінформ» розпочав акцію на підтримку українських захисників
У межах цієї акції «Укрінформ» поширюватиме в соцмережах зображення шевронів певного роду ЗСУ, а також пояснення до них.

Інформаційне агентство «Укрінформ» повідомило, що запустило соціально-просвітницьку акцію «Бачиш цей шеврон — подякуй військовому», в межах якої публікуватиме в соціальних мережах пояснювальні картинки з шевронами певного роду Збройних сил України. Долучитися до акції можна за допомогою хештегу #ПодякуйГерою.

«Мета акції — підвищення обізнаності українців про роди українських військ та їхні шеврони. Ще однією важливою ціллю кампанії є висловлення вдячності українським захисникам за те, що боронять націю та державу, за їхню самопожертву, а також заохотити суспільство підтримувати армію України», — йдеться у повідомленні «Укрінформу». 

Нарукавні знаки Збройних сил України, або шеврони, — декоративно-інформаційні елементи оздоблення форменого одягу військовослужбовців Збройних сил України. Теперішні нарукавні знаки ЗСУ затверджені 2017 року, зі змінами і доповненням — у 2020 році, уточнили в «Укрінформі».

Читайте також:

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY