detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.03.2024 09:22
Буданов про вибори в РФ: «Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка»
Буданов про вибори в РФ: «Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка»
За словами очільника української розвідки, такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок, як під час нинішніх президентських виборів у РФ, не було ніколи і ніде в світі.

Нинішні президентські вибори в РФ є нелегітимними, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України, генерал-лейтенант Кирило Буданов на Форумі російських добровольців.

У своєму зверненні Буданов також зазначив, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ ― це лише початок боротьби за їхню країну.

«Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками.  Війна проти путінського режиму ― це законне право громадян вимагати справедливості», ― сказав шеф української розвідки.

Він також зауважив, що такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок, як під час нинішніх президентських виборів у РФ, не спостерігали ніколи й ніде у світі.

«Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих “виборів”, псують їх», ― сказав Буданов.

Очільник ГУР висловив думку, що найбільший острах Путіна ― продемонструвати власну слабкість.  

«Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість  — це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз  відбувається в РФ, послаблює режим загалом і Путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю», — наголосив Буданов.

Читайте також:

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY