detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
16.03.2024 14:20
Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія»
Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія»
Він очолював Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку з 2 лютого 2024 року. Наразі Дмитро Лиховій продовжує свою роботу як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

Призваний до лав Збройних сил України за мобілізацією засновник та головний редактор «Новинарні» Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія». Про це він написав у своєму фейсбуці.

«З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв'язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", де обстановка так само важка, але контрольована — завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку», — йдеться в повідомленні.

Лиховій очолював Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку з 2 лютого 2024 року.

У коментарі «Детектору медіа» Дмитро Лиховій розповів, що це пов'язано з плановою ротацією, наразі він продовжує свою роботу як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

Військовий просить не пов'язувати його звільнення з «якимись утисками і чистками в армії» та не прив'язувати це до інших кадрових чисток. 

Нагадаємо, засновник та головний редактор «Новинарні» Дмитро Лиховій став речником Генштабу ЗСУ у грудні 2023 року.

До лав ЗСУ він долучився в листопаді 2023-го. На час служби у війську передав свої обов’язки у виданні Лесі Шовкун.

Дмитро Лиховій ставав до лав українського війська ще у першій хвилі мобілізації 2014–2015 років. Протягом року служив у 1-й танковій бригаді ЗСУ, був заступником командира зенітної ракетно-артилерійської батареї. Після того заснував «Новинарню» під гаслом «Новини України, що воює».

У 2022–2023 роках Лиховій також був ведучим проєкту «Дикий і Лиховій» на ютуб-каналі «Новинарня». 

Фото: Дмитро Лиховій / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY