detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
12.03.2024 19:36
Вісім видавництв представлять Україну на Лондонському книжковому ярмарку
Вісім видавництв представлять Україну на Лондонському книжковому ярмарку
Свої книги на ярмарку презентують «Видавництво Старого Лева», «Навчальна книга — Богдан», CP Publishing, АССА, Tianachu, «Ранок», «Наш формат» та Snowdrop. Офіційне відкриття українського національного стенда відбудеться 13 березня о 17:00.

Вісім українських видавництв презентують свої книги в межах Лондонського книжкового ярмарку, що проходитиме з 12 до 14 березня. Про це повідомила пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики. 

Учасниками заходу стануть «Видавництво Старого Лева», «Навчальна книга — Богдан», CP Publishing, АССА, Tianachu, «Ранок», «Наш формат» та Snowdrop. 

Офіційне відкриття українського національного стенда, організатором якого є Український інститут книги, відбудеться 13 березня о 17:00. Зранку, о 10:00, в International Markets Theatre в межах виставки також проведуть панельну дискусію «Power of people» про спротив України під час повномасштабної війни, важливість українського громадянського суспільства та його вплив на збереження світової демократії.

В обговоренні візьмуть участь:

Цьогоріч організатори Лондонського книжкового ярмарку пропонують відвідувачам понад 100 семінарських сесій за участі відомих видавців, письменників, ілюстраторів, перекладачів та лідерів думок із книжкової сфери. У межах події укладають угоди з купівлі та продажу прав на книжки.

Фото: Український інститут книги

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY