detector.media
Юлія Лавришин
«Детектор медіа»
04.03.2024 18:13
Речником ОСУВ «Хортиця» стане колишній кореспондент ArmyInform Андрій Задубінний
Речником ОСУВ «Хортиця» стане колишній кореспондент ArmyInform Андрій Задубінний
Він замінить на цій посаді капітана Іллю Євлаша.

З 5 березня керівником пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» стане військовий журналіст, полковник Андрій Задубінний. Про це «Детектору медіа» повідомив нинішній очільник пресслужби капітан Ілля Євлаш.

«Нас ротують — я повертаюся в розпорядження Командування Сухопутних військ. Від завтра пан Задубінний — новий начальник пресслужби ОСУВ “Хортиця”», — сказав Ілля Євлаш.

Андрій Задубінний підтвердив цю інформацію, додавши, що це планова ротація. На прохання «Детектора медіа» розповісти про себе детальніше він сказав:

«У Збройних силах я з 1991 року. Був речником АТО, потім — останнім головним редактором газети “Народна армія”. В 2019-му році я був звільнений зі Збройних сил, у 2022-му році мобілізувався. Працював у командуванні Об’єднаних сил, а до того служив в інформаційному агентстві ArmyInform. Моя перша освіта — Київський інститут повітряних сил, а друга освіта — Академія держуправління при Президентові України, кафедра інформаційних технологій».

Ілля Євлаш, який працював на цій посаді з 1 лютого 2024 року, сказав також, що якщо раніше ротація була суто на окремому напрямку, то тепер загальна, тобто передислокують багатьох комунікаційників ЗСУ.

Джерела «Детектора медіа» в ЗСУ підтверджують цю інформацію, додаючи, що заплановані не лише оновлення інформаційного напрямку, а й ротації командного складу оперативно-стратегічних угруповань військ.

Читайте також:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY