detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
04.03.2024 15:31
Араґорн з «Володаря перснів» одягнув футболку з тризубом і нагадав про підтримку України
Араґорн з «Володаря перснів» одягнув футболку з тризубом і нагадав про підтримку України
На червоній доріжці кінофестивалю в Ґлазґо Віґґо Мортенсен заявив, що підтримує українців у боротьбі проти російської агресії та людей, які потурають цій агресії.

Американський актор Віґґо Мортенсен, найбільш відомий за своєю роллю Араґорна в епопеї «Володар перснів», підтримав Україну, одягнувши футболку з тризубом на кінофестивалі в Ґлазґо і записавши звернення до українців. Про це пише Daily Mail.

На червону доріжку кінофестивалю в Ґлазґо актор вийшов, одягнений у чорну футболку з білим тризубом.

«Ми підтримуємо їх [у боротьбі] проти російської агресії, проти людей, які їй потурають. У Росії, але особливо за межами Росії», — сказав Мортенсен на червоній доріжці.

Photocall for ‘The Dead Don’t
Hurt’ at @glasgowfilmfest with @solly_mcleod & Viggo Mortensen.#GFF24 #TheDeadDontHurt @HanWayFilms https://t.co/2uLzQ6lWIl pic.twitter.com/FDbm2sNrxx

— Signature Entertainment ???? (@SignatureEntUK) March 3, 2024

Крім того, актор записав відеозвернення, яке опублікували на сторінці United24.

«Два роки смерті, руйнувань і немислимих страждань для народу України. Те, що будь-хто в країні мого народження, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу може ігнорувати варварство, захоплення землі Путіним та його урядом, для мене незрозуміло — цього не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення до територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна», — заявив Мортенсен у зверненні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)

Як пише Daily Mail, Мортенсен сказав, що його не цікавить, що саме повинні робити лідери Заходу для підтримки України, проте вони повинні допомогти. Протягом років, як пише видання, актор залишається критиком політики Дональда Трампа. Саме республіканці, до яких належить і попередній президент США, намагаються заблокувати надання військової допомоги Україні.

Фото: Bauer Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY