detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
01.03.2024 23:28
«Україна все бачить і чує!» Сили оборони скинули на окуповані території агітаційні листівки (ФОТО, ВІДЕО)
«Україна все бачить і чує!» Сили оборони скинули на окуповані території агітаційні листівки (ФОТО, ВІДЕО)
Листівки містять попередження про кримінальну відповідальність за колабораціонізм та заклик до українців, які опинилися в тимчасовій окупації, ігнорувати псевдовибори президента РФ.

Сили оборони поширили на тимчасово окупованих територіях агітаційні матеріали з попередженням для колаборантів про кримінальну відповідальність за їхню діяльність, повідомляє Центр національного спротиву.

Українські захисники за допомогою спеціальних БПЛА скинули листівки в місті Сватове, що на Луганщині, а також у тимчасово захоплених населених пунктах Херсонщини та Запорізької області.

В агітаційних листівках ідеться про кримінальну відповідальність за колабораціонізм. Сили оборони також закликають українців, які опинилися в тимчасовій окупації, ігнорувати псевдовибори президента РФ.

«Попри закручування гайок та тюремний режим на тимчасово окупованих територіях, росіяни не здатні контролювати українців», — наголошують у ЦНС.

У Центрі національного спротиву зауважують, що Росія не здатна «забезпечити безпеку своїх посіпак. Ім’я кожного зрадника відоме, тому ніхто не зможе уникнути відповідальності».

Нагадаємо, у вересні 2023 року, напередодні так званих «виборів» до «законодавчих органів» тимчасово окупованих частин Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, бійці Сил оборони за допомогою безпілотників щодня успішно поширювали на тимчасово окупованих територіях  листівки із закликом ігнорувати російські псевдовибори.

Фото/відео: Центр національного спротиву

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY